fbpx

El Màgic Badalona inicia una reobertura gradual amb intenses mesures de seguretat sanitària

El Centre Comercial Màgic Badalona tornarà a obrir portes la setmana vinent, coincidint amb l’entrada de la província de Barcelona en la Fase 2 de la desescalada progressiva marcada per les autoritats. La majoria d’establiments no essencials aniran recuperant la normalitat i obriran gradualment a partir del 8 de juny, seguint les mesures marcades i pautes de seguretat, com ara limitació d’aforaments i neteja i desinfecció dels espais perquè tots els clients puguin tornar a gaudir del centre comercial en les millors condicions.

Sota el lema ‘Màgic et cuida’, el centre comercial impulsa una campanya per remarcar la seguretat amb la qual es podrà acudir a les seves instal·lacions, on des de fa setmanes s’ha treballat incansablement per lluitar contra la propagació de la Covid-19.

  • Regulació d’accessos: els dos únics accessos oberts seran els del carrer Concòrdia i el de l’avinguda de Caritg.
  • Aforament limitat: hi haurà control d’afluència de públic a les botigues del Centre, i es restringirà l’estada a les zones comunes, com bancs o jocs infantils. L’aforament quedarà limitat al 40%.
  • Desinfecció: es reforçarà la neteja als lavabos durant tot l’horari d’obertura i s’oferirà als i les usuàries gel hidroalcohòlic; durant les nits es realitzaran tasques de desinfecció de superfícies de contacte habitual, com són baranes, botons o caixers. La desinfecció es produirà, almenys, dos cops al dia.
  • Botigues de roba: es desinfectaran els provadors, sempre que s’utilitzin per part d’una persona usuària, i la roba s’haurà d’higienitzar.
  • Reforç personal: es reforçarà el personal de seguretat i de neteja, per garantir la bona aplicació de totes les mesures.
  • Majors de 65 anys: el centre oferirà una franja d’horari preferent per a les persones de més de 65 anys, col·lectiu de risc, entre les 9:39 i les 10:30, al matí.
  • Senyalització: s’han col·locat vinils per tot el centre per tal d’orientar a les persones i guiar en els comportaments a seguir per respectar distàncies i mesures sanitàries.
  • Rebaixes sense aglomeracions: el centre permet promocions i rebaixes, sempre que això no provoqui aglomeracions i l’afluència es pugui controlar perfectament.

El Màgic Badalona mantindrà les mesures excepcionals durant tot el temps que sigui necessari i que marquin les autoritats, i avaluarà la seva eficàcia i conveniència de manera contínua, per tal de detectar els punts a reforçar o millorar i implementar més accions.

La restauració comença a servir a taula

Els locals de restauració també reprendran la seva activitat a partir del pròxim 8 de juny, amb un aforament del 40% a l’interior i d’un 50% a les terrasses. S’haurà de garantir una separació de tauler de 2 metres i no estarà permès el consum en barra, només a taula. Se suprimiran elements d’un sol ús, com ara cartes, setrills o tovalloners; també s’utilitzaran estovalles d’un sol ús.

L’oci comença a preparar-se

Tot i que encara no obriran de cara a públic, els espais d’oci, com ara el cinema, comencen a preparar-se per rebre el seu públic a partir de la Fase 3. Algunes de les mesures que es prendran seran desinfectar les sales després de cada sessió; garantir un aforament d’un terç, amb una distància segura entre butaques ocupades; entrades i sortides ben organitzades o venda online d’entrades recomanades, entre altres mesures.

El Centre Comercial agraeix als treballadors dels serveis essencials del supermercat Mercadona i la farmàcia Marc Belenguer la feina desenvolupada aquests mesos per fer arribar a la població badalonina els seus productes de primera necessitat. També es posa a disposició de tots els operadors del Centre per a assessorar sobre el procés d’obertura gradual, i agraeix als clients el suport i el comportament col·lectiu durant les setmanes de confinament.

Màgic Badalona torna a obrir les seves portes amb més ganes que mai, diferents operadors han aprofitat aquest moment per reformar els seus locals, alguns bons exemples son l’ampliació i renovació del nou Pull&Bear amb una botiga innovadora de 600m2. 100Montaditos, Miss Sushi, Max Colchón, HanselHome i Vodafone que també s’han sumat a millorar i a reformar els seus locals en aquesta aturada.

En l’obertura del centre comercial s’estrena la nova marca New Blanco i en els propers dies es podrà gaudir també d’una botiga especialitzada en animals “Zoo Condal”

A llarg de tots aquests anys, el Centre Comercial Màgic Badalona ha anat millorant la seva oferta comercial i de lleure, adaptant-la permanentment a satisfer les necessitats i desitjos dels seus clients i consumidors, trobant-se en nivells del 100% de comercialització i d’ocupació dels seus locals.