fbpx

El Màgic Badalona manté les mesures de seguretat sanitària per garantir la tranquil·litat dels clients

El Centre Comercial Màgic Badalona vol ser un espai segur on tots els visitants puguin gaudir de l’oferta de shopping, oci i gastronomia amb total tranquil·litat. Per això, durant la ‘nova normalitat’, es mantenen les mesures i pautes de seguretat sanitària. Els aforaments seguiran limitats i la neteja i desinfecció dels espais es reforcen.

L’equip del Màgic treballa incansablement per garantir que el centre comercial sigui un espai segur, i per això es recorden les mesures preses i les obligacions i recomanacions que es fan als clients del centre.

Mascareta: la utilització de la mascareta és obligatòria en tot el centre comercial, independentment de la distància entre persones. Les úniques excepcions seran per menjar o beure, o les previstes a la normativa vigent.

Rentat de mans: seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, els usuaris del Màgic tindran a la seva disposició gel hidroalcohòlic per desinfectar-se les mans periòdicament.

Aforament limitat: hi haurà control d’afluència de públic a les botigues del Centre i a l’interior del mateix.

Desinfecció i neteja: es reforçarà la neteja als lavabos durant tot l’horari d’obertura; durant les nits es realitzaran tasques de desinfecció de superfícies de contacte habitual, com són baranes, botons o caixers. La desinfecció es produirà, almenys, dos cops al dia.

Reforç personal: es reforçarà el personal de seguretat i de neteja, per garantir la bona aplicació de totes les mesures.

Botigues de roba: es desinfectaran els provadors, sempre que s’utilitzin per part d’una persona usuària, i la roba s’haurà d’higienitzar.

Majors de 65 anys: el centre oferirà una franja d’horari preferent per a les persones de més de 65 anys, col·lectiu de risc, entre les 9:30 i les 10:30 del matí.

Senyalització: s’han col·locat vinils per tot el centre per tal d’orientar a les persones i guiar en els comportaments a seguir per respectar distàncies i mesures sanitàries.

La campanya impulsada pel centre, ‘Màgic et cuida’, pretén que els propis clients ajudin al centre a cuidar-los, seguint les recomanacions. D’aquesta manera es gaudirà del Centre Comercial Màgic Badalona i la seva oferta renovada i ampliada.