cat|cast
Màgic Badalona Centre Comercial
Agenda
2016
01.09.2016 Tallers Handmade al Màgic | Setembre 2016 Cada dimarts en el centre comercial Màgic Badalona podreu venir a fer tallers Handmade dirigits pels experts bloggers del moment.

Aprendrem a fer tot allò que et puguis imaginar amb les pròpies mans.

Dimarts al matí d'11:00 h a 12:30 h.

TALLERS MES DE SETEMBRE

6 DE SETEMBRE - TALLER KIT NADÓ AMB PILAR DE BULBO

En aquest taller realitzarem un Kit nadó, farem un baves i un porta xumet, ideal per als més petits o per a regal a futures mares. Per aquest taller necessitarem portar un costurer bàsic (fil, agulla, tisores, agulles, guix, centímetre...).
 
 
13 DE SETEMBRE - TALLER DE COMPLEMENTS DE FIELTRO AMB TERESA DE OBEJITA BE!
 
Amb el feltre i tècniques senzilles de costura es poden elaborar complements molt vistosos i resistents com fermalls, clauers, diademes i un munt de coses. En aquest taller dissenyaràs i crearàs complements únics fets amb feltre.
 
 
20 DE SETEMBRE - TALLER CREA LA TEVA LÀMPADA DIY DE CARTRÓ AMB MARTA DE 2ND FUNNIEST THING
 
Aprèn a fabricar les teves pròpies làmpades amb aquest model fet de cartró decorat amb Washi Tape. Marcarà un abans i un després en la teva forma de reinventar objectes, Els voldràs convertir tots en làmpades! A més, aprendràs a treballar amb electricitat de forma segura perquè puguis fer petites reparacions.
 
 
 
27 DE SETEMBRE - TALLER CREA EL TEU MINIALBUM AMB ALICIA DE COLLAGE DE MEMORIES 

Taller d'scrapbooking on realitzarem un mini àlbum per poder-hi posar fotografies, escrits, records... Per fer decoracions usarem papers estampats, troquels, cintes, botons...

Inscripcions aquí: https://goo.gl/forms/t95pBUQyVAIQdteI2

Compartir Tornar
Centre Comercial Màgic Badalona | Carrer Concòrdia, 1 | 08917 Badalona | Política de privacitat | Avís Legal