fbpx

Sobre nosaltres

MÀGIC BADALONA LA NOSTRA HISTÒRIA

Inauguració:

15 d’octubre del 2008

Locals i plantes:

90 locals 3 plantes comercials 2 plantes de pàrking

Superfície

Construïda: 115.000 m2 Arrendable: 44.000 m2

Màgic Badalona és un centre comercial i d’oci amb més de 90 botigues, distribuïdes en 40 botigues de moda i complements, 18 restaurants, un multicine amb 13 sales (on es projecta en sistema 3D i Vibration System), serveis, un gimnàs de 4000 m2, pistes de bàsquet gestionades pel Club Joventut Badalona, pistes de pàdel gestionades per UP Pàdel i un pàrquing de 1200 places, gratuït les 3 primeres hores (excepte dissabtes i festius oberts, a partir de les 16:00h, 2 hores gratis). Màgic Badalona ofereix als ciutadans de Badalona, Barcelonès Nord i Baix Maresme, una immillorable oferta comercial i lúdica.

El centre comercial Màgic Badalona es troba al costat del pavelló olímpic del Club Joventut Badalona, a la sortida “Badalona Sud” de l’autopista c-31. Es va inaugurar el 15 d’octubre de 2008.

Màgic Badalona es caracteritza pel seu disseny modern i els seus amplis i còmodes espais per anar de compres, però destaca sobretot per la seva singular arquitectura, ja que l’element més vistós del centre comercial és una cúpula en forma de gran pilota de bàsquet, amb un diàmetre de 36 metres i una alçada de 20 metres, equivalent a un edifici de 3 plantes.

TESTIMONIALS VISITANTS QUE REPETEIXEN

David Lorenzo

Soci de la Penya

Valoro molt tenir un centre comercial prop de casa on pots comprar amb molta tranquilitat […]. També considero que els cinemes són de qualitat i a més fan descomptes als socis del Joventut, cosa que está molt bè amb els temps que corren. A nivell esportiu, contribueix a fomentar l’esport rei de la nostra ciutat amb les seves pistes de bàsquet. I per acabar, fa goig veure la cúpula amb forma de pilota de bàsquet desde lluny.

14Quatorze

Colaborador Tripadvisor
Cada vegada més primera opció. Amb els anys es va fent un espai entre la població de Badalona […] i cada vegada més es converteix en primera opcio. Gran varietat en restauració. Gimnàs i supermercat Mercadona, salas de cinema. Vaja, res a envejar. Ben ubicat i comunicat amb la C-31. Metro Gorg L2 i Tram T5.

NasoraZ

Veïna de Badalona

És un centre comercial agradable, asequible i funcional. A destacar l’àmplia varietat de restaurants i el seu gran cinema, per un altre costat, l’únic de Badalona. La seva oferta en moda és àmplia […]. Cal remarcar la gran actualització d’oferta que es va produïnt. Poc a poc, ha esdevingut el punt de trobada de la ciutat. M’encanta!

Cesc

Veí de Badalona

Al centre geogràfic de Badalona i ben comunitat amb transport públic. Estan representades les principals marques i com a valor afegit, disposa d’una variada oferta gastronòmica i un multicine així com aparcament gratuït.

GALERIA D’IMATGES EL CENTRE PER DINS I PER FORA